KUMPPANUUDET

 

Koli Cultura –ohjelman ja –keskuksen parissa toimii joukko eri alojen organisaatioita ja yksittäisiä osaajia, jotka luovat yhdessä kestävämpää kehitystä. Hanke kokoaa yhteen laajan joukon eri alojen osaajia alueellisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla.

 

Kaikki ohjelman ja keskuksen parissa toimivat sitoutuvat noudattamaan koko hankkeen kestävää arvopohjaa. Ohjelma luo puitteet toimijoiden yhteistyölle ja näkymiselle Kolin kehittämisessä kestävän kehityksen periaattein.

 

Keskeiset toimijat ovat mukana kumppanuussopimusten ja avoimen yhteistyön kautta. Koli Cultura –ohjelman kumppaneita ovat erilaiset alueelliset, kansalliset ja kansainväliset organisaatiot ja yksittäiset henkilöt, jotka antavat omaa aikaansa ja työpanostaan yhteiseen kehittämistyöhön. Toimijoiden kokoavana voimana on Koli Culturan koordinaattori, Napa-Koli Oy:n toimitusjohtaja Ari Uusikangas.

 

Ohjelman toimijat valikoituvat mukaan oman tahtonsa ja osaamisensa ohjaamina. Jos olet kiinnostunut ohjelmasta ja koet, että sinulla voisi olla sille jotain annettavaa, ota yhteyttä.

 

Napa-Koli Oy:n  esittely

Napa-Kolin kotisivut